Over Sumaja Beauty

Sinds 2015 vertegenwoordigt Sumaja Beauty met trots Meder Beauty in de Benelux. We delen graag onze kennis en holistische benadering voor huidtherapie. Als u op zoek bent naar huidverzorging met de nieuwste effectieve ingrediënten, huidmicrobioom vriendelijke behandelingen, kennis over biohacking van de huid, welkom in de wereld van Meder Beauty gecreëerd door dokter Tiina Meder.

Dr. Tiina Meder heeft de biotech professionele huidverzorging Meder Beauty ontwikkeld voor de meest voorkomende esthetische problemen: droge en gevoelige huid, vette huid, acne en roodheid, expressielijnen en huidveroudering.

Geavanceerde microbioom vriendelijke cosmeceutische behandelingen worden toegepast in schoonheidsklinieken en salons over de hele wereld.
Vind uw weg naar een gezonde huid met ondersteuning van Sumaja Beauty de exclusieve distributeur van Meder Beauty in België, Nederland en Luxemburg.

Surayya en Martin Jacobs

sumaja beauty team

Stukje geschiedenis over Surayya:

Als dermatoloog ben ik vele jaren getuige geweest van de evolutie van professionele huidverzorgingsproducten in de hele wereld. Mijn professionele reis begon in Japan, een land dat geobsedeerd is door huidverzorgingsroutine en een holistische benadering van huidtherapie. In oktober 2014 ontmoette ik dokter Tiina Meder en na een intensieve training in april 2015 werd ik internationaal trainer en exclusieve distributeur van Meder Beauty in de Benelux.

Onze services

  • Flexibele inkoop U als klant bepaalt wat u nodig heeft en wilt gebruiken!
  • Training van uw personeel wordt volledig door ons verzorgd zonder enige kosten voor u! Ook de volledige begeleiding hoort hierbij!
  • Wij beschikken over een eigen team van ervaren trainers, op deze pagina kunt u kennis met hen maken
  • In samenwerking met u organiseren wij Meder Beauty-Lab dagen cq workshops bij u in de salon rechtstreeks voor uw klanten!
    Ook deze dagen zijn kosteloos voor U,
  • Wij zijn zeer flexibel te bereiken daar wij het motto de Klant is Koning hooghouden! Via: Mail, Telefoon, WhatsApp
  • Op Facebook en Instagram voorzien wij u dagelijks met updates, en uitgebreide informatie over specifieke behandelingen en producten.

Onze trainers

Maria Minkovich Trainer Meder Beauty Benelux
Maria Minkovich

Mijn naam is Maria Minkovich, geboren en getogen in St.Petersburg, inmiddels al 27 jaar in Nederland.
Vanaf 2008 run ik mijn eigen beautysalon nu sinds april 2021 in Leiden. Destijds direct gestart met gerenommeerde beauty producten omdat ik vind dat je voor het beste moet gaan.
Vanaf mei 2016 werk ik met producten van Meder Beauty welke mij overtuigd hebben om er het beste, mooiste resultaten voor jezelf uit te halen.
In mijn salon help ik u door middel van onderzoek, advies, begeleiding
Sinds 2019 werk ik ook als trainer voor Meder Beauty Benelux.
Producten van Meder sluiten perfect aan bij mijn passie en visie.

Anastasia Krayussak Trainer Meder Beauty Benelux
Anastasia Krassyuk

Hallo,
Ik ben Anastasia en sinds 2018 jaar ben ik trainer bij Meder Beauty Benelux en zelf werk ik sinds augustus 2017 met Meder producten.
In mijn werk kijk ik naar het geheel en probeer ik de klanten te helpen de oorzaak van hun huidprobleem te vinden. Deze aanpak heeft al heel wat klanten geholpen om van hun huidproblemen af te geraken. Meder Beauty sluit perfect aan bij mijn filosofie en helpt mij om nog betere resultaten bij mijn klanten te bereiken.”

Tamara
Tamara Stockmans

Ik ben Tamara en heb een instituut in Herk-de-Stad, Studio Bellamara. Hoe ben ik terecht gekomen bij Sumajabeauty? Hier alvast wat achtergrondinformatie. Ik heb een opleiding biochemie achter de rug en werkte 10 jaar als laborante in een farmaceutisch bedrijf. Daarnaast was ik ook gestart als nagelstyliste. Heel tof, maar ik miste precies een stukje. Ik heb altijd interesse gehad in de huid en alles daarrond en daardoor ben ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen. Via een vriendin kwam ik in 2018 terecht bij Surayya en Martin omdat ik op zoek was naar een huidverbeterend merk, uniek op de markt en met een goede ondersteuning. Letterlijk 1 behandeling en ik was verkocht. Ondertussen al heel wat klanten kunnen helpen om hun huidproblemen op te lossen en ze met een glimlach naar buiten te zien gaan. Trots op de resultaten, trots op dit merk en dankbaar voor de ondersteuning die ik krijg bij Sumaja beauty.
Vanaf 1 juli 2020 ben ik trainer voor Meder Beauty Benlux.

Hebben wij uw interesse gewekt?