Meder Beauty is een Zwitserse lijn van hoogstaande professionele huidverzorgingsproducten.

Maar er is meer over ons te vertellen:
Gelanceerd in 2009, Meder Beauty heeft sindsdien erkenning verdiend in vele landen van de wereld. Met de naam van de ontwikkelaar, dr. Tiina Meder, belichaamt ons merk zowel de gedurfde, no-nonsens strikt wetenschappelijke visie alsmede een sterk geloof in natuurlijke pijnvrije schoonheid.

Swiss-made Bio-tech Gezichtsverzorging

Wij werken met cosmetische chemici en werken samen met dermatologen, microbiologen en moleculair genetici om onze producten te ontwikkelen. Met elke afzonderlijke Meder Beauty oplossing streven wij ernaar om maximale impact op de huid te bereiken met alleen veilige ingrediënten met een wetenschappelijk bevestigd gunstig effect.
We weten precies welke huidstructuren en welk niveau van de huid worden beïnvloed door de actieve ingrediënten die we gebruiken.
Onze prioriteiten zijn veiligheid, stabiele resultaten en een gezonde uitstraling.

Onze filosofie

We zijn er vast van overtuigd dat cosmetische huidverzorging moet worden gebruikt om ieders eigen unieke schoonheid te behouden, in plaats van hun uiterlijk te veranderen in het nastreven van een nieuwe trend.

 

Even voorstellen Dr. Tiina Meder

Dr. Tiina Meder’s carrière in cosmetische dermatologie en esthetische geneeskunde is in 1995 begonnen. Dr. Meder is gespecialiseerd in de ontwikkeling van actuele oplossingen voor esthetische zorgen, evenals theoretisch onderzoek naar hun veiligheid en effect. Tot 2009 was zij het hoofd van International Professional Training voor Cellap Lab (Zwitserland) en heeft zei deelgenomen als medisch adviseur in Research & Development projecten van Thalgo Lab (Frankrijk).
Tot 2014 was ze een medisch deskundige arts voor Cosmetovigilance die deelnam aan de onderzoeksprojecten van Sociris Lab (Frankrijk).

In 2009 richtte Dr. Tiina Meder haar eigen bedrijf op, dat de meest populaire non-invasieve huidbehandelingen en klinische correctieprogramma’s met actuele oplossingen biedt. Momenteel leidt Dr. Meder, Meder Beauty International Ltd. in Londen, Engeland en draagt ​​zei haar medische expertise bij aan R & D van Cosmotec Lab (Zwitserland). Zij is de hoofdredacteur van Cosmetic Solutions Magazine, en de auteur van 2 bestsellerboeken, “Beauty Myths” en “The Science of Beauty”, vertaald en gepubliceerd in 5 talen en zei is medeauteur van een medisch handboek “Age-related Cosmetic Care”.

In 2014 werd Dr. Meder genomineerd voor de Trofemina Award in Frankrijk. Zij publiceerde honderden artikelen in leidende esthetische medische tijdschriften, sprak op talrijke nationale en internationale conferenties. Jarenlange ervaring, uitgebreide kennis, strikt rationele aanpak en onwrikbare professionele ethiek hebben haar het respect opgeleverd van zowel de professionele medische gemeenschap als tal van patiënten.

Wat betekent to #Be_Meder

22 jaar geleden, toen ik voor het eerst ging werken als schoonheidsspecialiste, zei de saloneigenaar eens tegen mij:

Elke schoonheidstherapeut heeft zijn eigen groep cliënten, en de jouwe vind ik het leukst. Ze zijn allemaal zo lief en beleefd en helemaal niet kieskeurig! Ik wil gewoon goede dingen voor ze doen.

Ik heb er veel over nagedacht en besefte dat ze gelijk had. Op de een of andere manier werkte ik met vrouwen en mannen die interessant waren en respect afdwongen, en het maakte me blij om hen te helpen er op hun best uit te zien.

Na verloop van tijd vond ik gelijkgestemde onder esthetische professionals. Ook zij waren slimme, waardige, vooraanstaande mensen met een onwrikbare beroepsethiek. Toen ik aan mijn eigen merk begon, dacht ik erover na. Ik zag de gezichten van mijn klanten en vrienden en hoopte dat wat ik doe hen blij zou maken op het werk en thuis. 
XXX Tiina Meder

Nu in 2019 is het tien jaar geleden dat Meder Beauty werd gelanceerd. Sindsdien is er veel veranderd. We groeiden van 1 professionele behandeling naar een reeks verschillende oplossingen voor vrijwel elk schoonheidsbelang die er is. We hebben 25 thuis huidverzorgingsproducten uitgebracht. We werken met duizenden schoonheidsspecialisten over de hele wereld, van Estland tot Nieuw-Zeeland.

Onze klanten voelen zich op hun gemak bij zichzelf. Ze zoeken geen huidverzorging die wonderen doet, noch zijn ze op zoek naar een fee die hen een nieuw gezicht en een nieuwe persoonlijkheid zou schenken. Ze zijn in harmonie met zichzelf, hun identiteit en de manier waarop ze eruitzien en ze proberen niet iemand anders te worden. We helpen hen om de gezondheid van de huid te herstellen en te behouden, om er goed uit te zien en tevreden te zijn. We helpen ze er mooi uit te zien, zelfs als ze moe of gestrest zijn. We geven geen loze beloftes om ze jonger te maken of om een ​​Hollywood-gezicht te creëren, en er is wederzijds respect en begrip tussen ons.

Elk gezicht is mooi en een gezonde huid ziet er altijd goed uit.

Onze klanten denken niet dat ouder worden allemaal doemdenken is. Tijd is slechts een van de dimensies van het leven. We veranderen voortdurend van de eerste tot de laatste dag – baby’s groeien op, tieners worden volwassenen, volwassenen volwassen enzovoort. De tijd maakt ons niet lelijk, we leven er doorheen en het verandert ons dienovereenkomstig. Geen enkele huidverzorging kan de tijd stoppen – dat is wat we altijd zeggen, en onze klanten verwachten zulke voodoo niet. Wat ze kunnen verwachten is betrouwbaarheid de tijd zal verder gaan, maar we blijven en helpen hen er elke dag goed uit te zien, ongeacht hun leeftijd.

Onze klanten waarderen hun vrijheid. Ze kunnen leven zonder schoonheidsspecialiste en zijn niet verslaafd aan huidverzorging. Ze hebben een open geest en ze weten dat een gezonde huid geen grote investeringen vereist om er goed uit te zien. Ze voelen zich comfortabel bij ons omdat we een eenvoudig aan te passen zorgaanpak bieden zonder gedoe.

Onze klanten zijn onverschrokken. Ze zijn niet bang om tegen de stroom in te zwemmen, tonen onafhankelijke gedachten en weigeren de oplossingen die niet voor hen werken. Ze zijn niet bang voor de menigte, zelfs niet als het overweldigend is, buigen ze niet voor gezag, zelfs niet als het de spreekwoordelijke kroonregalia draagt. Het belangrijkste is dat deze mensen niet bang zijn voor zichzelf en voor het leven van hun leven.

Dit is waarom ik van jullie allemaal hou. Jullie maken mijn professionele leven elke dag tot een plezier.

Hebben wij uw interesse gewekt?